Monday, January 21, 2008

ummi and abah went to Coan's school

Abang and I were asked to meet the Principle, Vice Principle and teacher of my daughter Coan. Some problem arise. Since its only involve Coan, I update it in Coan's page.


It is quite a terrible experience dealing with an educator who didn't act like an educator. *sigh*

4 sugar & spice:

ADIEJIN said...

riddle ker apa ni educator who is not am educator ? hmm let me see.. apa ek ? penyapu buruk ?

neeza shahril said...

adiejin, maksudnya perangai tak serupa educator... mungkin macam apek jual getah sekerap kat tepi jalan.. (ade ke yek??)

drNO said...

u know what neeza...both u and ur husband lg penyabar dr kitorg ni. if my hubby, even if my son blk rmh ckp ruler, selipar, etc hilang pun, dia dah...'ok, that's it...cari sekolah lain'

neeza shahril said...

drno, hah?? serious ni? kalau macam tu la kisahnya, agaknya anak anak kami dah lebih 10 kali kena tukar sekolah pun. kat malaysia kan, rasanya color pencil dah lebih 10 box beli... asyik hilang aje.. tapi tengok kat kindergarten budak budak ni, banyak je color cikgu simpan. Bila tanya cikgu, diorang kata, "takde... diorang bawak balik". apa nak dikata... ikut kan aje laaa.. tapi kan drno, dalam pada tu, memang 3 kindergarten la pergi sebab 3 kali tukar heheeee...