Sunday, March 16, 2008

My golden Sobhan is 6 today!


It's 16 March 2008 and my dear Sobhan or Coan has turned to 6 years old. How fast time flies... I could still remember every anxious and awaited moment when Coan was about to come to this world. I've logged it in Coan's page.


Happy 6th Birthday my dear! Ummi will always pray for your success, happiness and bright future ahead.


Today, Ummi will be busy cooking for your party that we gonna have it tonight. Insyaallah...





By the way, this is the cake that Abah bought for Coan to share with her classmates today. Hope they'll enjoy this ice cream cake.


21 sugar & spice:

Ummi said...

Happy birthday coan... semoga menjadi anak yang solehah.. ummi taknak jemput aunty gi bday ke?

Mior Azhar said...

Happy Birthday Coan. Moga jadi anak yang penuh dengan iman, sayang pada orang tua selamanya. Dapat apa ya harijadi ni?

cikgu jawe said...

hepi besday coan. jadi anak soleh ek. jadi kebanggaan mak bapa, agama dn negara juga.

pakcik takde hadiah nk bagi. doa dr jauh je ek..

Lollies said...

She is cute Masya Allah.

Happy birthday Sobhan.

Mak Teh said...

Happy Birthday Coan! Nek Teh tak de lagi anak umur ni yang boleh dipadankan dengan Coan. Hehehe

silversarina said...

happy birthday coan !!

sebaya mimi rupanya dia ye...

cutelah kek tu...auuummmmm :P

neomesuff said...

..makin me hungry some more ;-)

elisataufik said...

Happy Birthday Sobhan!!! Eh dia sama umur dengan Anis lah (anis's birthday is on 2nd March).. tapi Sobhan nampak macam lagi matured.. ;)

Buat party tak ajak aunty elisa ke? tee hee !

OndeOnde said...

comey jer kek tu!

Happy 6th Birthday Coan! Ha ah la, she looks matured for a 6yrs old. Tak macam Faris kak OO - manjo kededek! hehehehe..

manje said...

Salam...happy birthday coan !!

moga jadi anak yg membahagiakan ibu dan ayah...
Besh nye kek tu...ada singa kat situ :P

noniey alias said...

happy besday coan..
jangan nakal2..
moga panjang umur n murah rezeki..
jadi anak yang solehah..
anak yang sentiasa mendoakan ibu bapa..
anak yang membahagiakan semua orang..
insyaallah

pB said...

mana gigi ...??
keno wak lari kor tikuh kor ?


selamat hari jadi

antie pB nok sikit lar kek tu ...

Neeza Shahril said...

Kak Ummi,

Coan kata thank you dan dia kata jugak, nak jemput tapi takut bila Auntie sampai, orang dah tido kat sini.. hehehee..

===================================

Pak Mior,

Coan kata thank you. Ramai orang bagi stationaries. Ummi tak bagi lagi :( heheee...

===================================

Cikgu,

Coan kata thank you. Dia kata juga, doa cikgu itu lah hadiah paling berharga untuk Coan... Pakcik doa selalu untuk Coan ye :)

===================================

Lollies,

Alhamdulillah... Coan kata thank you :)

Neeza Shahril said...

Mak Teh,

Coan kata thank you. Kalau Nek Teh takde anak yang sebaya Coan.. Nek Teh mungkin ada student yang sebaya Coan heheee...

===================================

Kak Rina,

Coan kata thank you.

oooo... sebaya mimi ye.. nanti boleh la kawan dengan mimi :)

Tapi kan Kak Rina, Coan suka cake yang ada patung boleh buat main main.. Rimau tu tak leh buat main sebab boleh di makan hehee..

===================================

Neomesuff,

hehee.. ye ke? I pun suka cake.. :)

===================================

Elisa,

Coan kata thank you :). Anis baru 6 years?? Ingatkan Primary 2 dah sebab I pulak nampak muka Anis lagi matured. Coan ni ikut mood. Kadang2, macam budak2 sangat muka dia.

Coan kata lagi kan, Ummi kalau boleh nak ajak semua tapi ajak orang kat Jubaik pun, 2 hari Ummi prepare.. maklum lah Ummi ni, tahap amateur pun belum dapat lagi. Inikan pulak professional cook.. hehee..

Neeza Shahril said...

Kak OO,

Coan kata thank you.. tapi cake tu dia kata tak sedap..

kadang2 je dia nmpak matured. Kalu dio wak hal gak, manjanye, lebih dari Shahmey heheheeee..

===================================

Manje,

Coan kata thank you :)

terima kasih juga atas doa auntie tu..

best tau auntie dapat makan singa.. ni lah first time dapat makan singa.. heheheeee

===================================

Noniey,

Coan kata thank you. Terima kasih ye auntie, doakan Coan.. doa lagi ye :)

===================================

Kak pb,

Coan kata, ye lah.. teruk tikus tu ambik gigi Coan heheheeeeee..

thank you auntie...

Cake tu tok sedap la auntie.. mungkin sebab Coan suka chocolate cake, bukannya ice cream cake...

WanHidayat said...

Salam akak....lama tak datang cni, sy cbuk sgt akak, turun naik platform seminggu lepas....then meeting tak brenti2...very tiring and i really need a break....akak sihat, i hope everything ok....n i'm ok here....hari ni jiwa meracau dan agak tertekan...sgt tertekan....tapi takpe, wanhidayat seorang yg kuat....sebenarnya nak ucap happy bufday to ur kid....sweet 6, rasa nak jadi budak2 balik....kim salam kat anak2 and suami akak...'uncle dayat kirim salam'...hehehe

idham said...

:-) semoga pakcik belum terlambat.

"Happy birthday Coan!"

Cantik cake abah belikan....!

pakcik

Neeza Shahril said...

Dayat,

haah laa.. blog Dayat pun dah lama tak update. Akak dah agak sure busy dengan kerja ni dan akak sure Dayat tak 'kena' macam 'hari tu lagi...'

jiwa meracau? nape tu? sape yang berani buat cam tu kat adik akak ni..? meh akak rotan dia cukup cukup heheee.. tabahkan hati ye dik.. senyum selalu.

Thanks for the wish.. nak jadi budak2? takpe.. jiwa Dayat kan selalu cam budak budak.. kita sama kan.. heheee..

===================================

Pakcik Idham,

Coan kata, tak laa.. tak lambat pun. kalau boleh, hari hari Coan nak birthday Coan supaya dapat makan cake.. hehehe...

zino said...

selamat hari lahir coan.. semuga menjadi anak kesayangan dan kebanggaan ayah bonda..

Cat Cat said...

Happy birthday to the cute little girl.

Neeza Shahril said...

Zino,

Coan kata terima kasih...

===================================

Cath,

Coan said thanks Auntie Cath :)