Wednesday, July 9, 2008

An Award from Kak Ummi :)




Surprise! I received an award from the lovely Kak Ummi. Am I a daily blogger Kak Ummi? I blog daily but my posts were not that many. Since this award is given to those who have at least 3 posts per week, I'm in! Thanks Kak Ummi.


I have friends (besides those mentioned in Kak Ummi's) who can be categorized as daily bloggers too. I'd like to pass this award to them:


  1. Adry

  2. Bro Zino

  3. Cikgu Jawe

  4. Drzeze

  5. Kak Jie

  6. Kak pb

  7. Kassim Selamat

  8. Nadia Yuna

  9. Si kelu

  10. Pak Zabs


Again, thanks Kak Ummi :)

8 sugar & spice:

Jie said...

terimakasih Neeza, ptg sikit kakjie dtg ambek ye...skrg ni mcm tak selesa nak naik pentas..hehehe

lum mandi..kahkahkah

pB said...

hah !!!!

dapat award ....

sungguh tak disangka ..

kalau tahu dpt award , sebelum masuk sini , kak pB tulih surat cinta panjae panjae ...

hi hi hi

silversarina said...

Tahniah !!

Kalau dulu akak memang daily blogger tapi buat masa ni memang tak leh nak buat lagi dah :(

maklang said...

maklang pun sekarang dah malas..malas nak updet tiap hari!

YuszTieY said...

tabik spring betoiii kat blogger2 yg rajin update tiap2 hari tu...tak terkojar nak jadi cam akak2 n abg22 n pakcik makcik semua....

Kak Lady said...

Neeza...ada jugak award untuk 'Daily bloggers' ye...akak dah tak larat nak blog hari2...hehehe...lebih2 lagi kalau cik abang ada...sampai sawang spiderman pun ada

Neeza Shahril said...

Kak Jie,

haahh?? tak mandi lagi?? patut lah ada bau masyeemm.. hehee..

===================================

Kak pb,

terima lah award itu untukmu...
sesungguhnya kak pb memang amat layak :)

===================================

Kak Rina,

hehe.. thanks..
neeza pun dilanda sindrom M gak ni..

===================================

Maklang,

tapi maklang banyak cerita..
neeza banyak mengarut..

===================================

Tiey,

sape yang makcik tu??
Kak Ja ke?? heheh..

===================================

Kak lady,

kalau ada sawang, senang nak gi jalan.. tak yah nak bas.. bergayut aje kan.. best! hehe..

Adry said...

Salam kak.... maaf terlepas entri ni... tak sangka dapat award ni dari akak.... saya minta maaf bebanyak... ampun puanku beribu ribu ampun....

Jutaan terima kasih saya ucapkan... saya akan betulkan entri saya k... (^_^)