Thursday, November 20, 2008

Thanks dear :)


There's no other better word than thank you. Thank you for the dinner. Thank you for the gift.


Well, I'm not sure the purpose of you 'letting' the invoice of the gift in the box - whether to tell me the price of the thing so that I'll buy you the same or more SR ($$) next year or you actually forgot to take it out hehee.. I could see that you wrapped the box by yourself - which was quite impressive ;). So, I assumed that you forgot to take out the invoice ;).








The dinner was great though you claimed it as 'biasa biasa aje'. Unfortunately, the kids didn't eat much of what they have ordered. Luckily, we could bring back the leftovers. Otherwise, I would feel guilty as they costed quite SR! (Even the bibik didn't finish hers you know.. ;) )














Seriously, I didn't expect to receive that thing as a gift. I thought you gonna give me something that went missing during our trip to Malaysia recently (which of course may not cost as much as this one). I won't post the picture of the gift here (since I think you don't want me too) but for me to remember, I will capture all wonderful moments with the gift *wink* (a hint to myself).


Again, thanks for everything... May Allah bless you with a great health and happiness. Ameen...



27 sugar & spice:

pB said...

sedap nyer

Rasyidah Abd. Aziz said...

bithday kak neeza ek semlm...epi birthday..kite baru je berkecimpung dlm bidang blogging ni. take care..-syida kptm

Kebencian_Maharaja said...

besday dinner akak ekk? Sya dah wish 2 ari lepas kan hehehe...anyway moga Allah memberkati akak sekeluarga...

zany said...

meriah betul makanan tu semua, tak payah belajar masak dah, sekali sekala kena perghhhh tertidur. Bestnya dapat special & luxury gift.

ummu asiah said...

selamat ulangtahun..berderet birthdays dlm bulan ni ye..makan-makan saja...tempting betul tengok nasi tu..

hadiah tu sentiasa melekat kat badan ke??...:))

bestnye..blog mak lang n pak payne pun kesah org bagi hadiah...tumpang gumbira...

Ummi365 said...

laa kenapa tak ajak bloggers gi makan.. memang sah habis nyer.. hehehe.. apa pun glad that you enjoyed your makan2 and the secret gift tu..yang kat dalam perut tu pun secret gift jugakkan. hehehe

l i e y n said...

apa le agaknya special gift tu
*wink* *wink*

ADleez said...

akak...
nnt tjk la dpt present ape...hehhe...syoknyeeeeeeeeeeee..laling kasi kn

Pp said...

Applebees....my feverite masa dok Jeddah dulu2. Suka banget dia punya RIBS!!
happy birthday sekali lagi....

the GIFT?? wow! treasure it....

جيئكو جاوا @ Чикгу Жаве said...

waaaa.. meriahnye besday kak neeza. cik abang belanja lagi.. hehe

tulipurple said...

mula2 scroll tot sis dpt beskal as a gift..huhu.(ada gak nnt wanita berandong kayuh beskal kat jubail tu..hehe)
perrghhhhh....tgk itew food terus sy craving nak makan TGIF..mcm appleB ek menu dia.kire nie mcm main balas2 bday dinner jer sis...hehe.

p/s:sis dpt camera ek as a gift?*wink-wink*

Fadzila said...

sis neeza..dah ada Bibik ke..? kata aritu macam ala serik... ni amik orang mana lak..

anyway... makanan tu buat fadzila lapooooooooooor

noniey alias said...

lawak ah kak neeza ni. nanti tunjuklah eh present apa..

Kak Elle said...

sape yg minum pina colada tu nak sikittttttttt...

hmm jeles ni dgn secret gift tu...hehehe

Adry said...

bestnya kak... ermm happy birthday... err yang si "abang" makan tu apa ??

menarik lak.. ermm


Adry @ http://www.adrysabry.com

silversarina said...

Terlepas entry semalam....Happy Birthday !!

hadiah ...memang selalu kita tak kisah apapun asalkan hadiah , kalau orang putih biasa bagi hadiah siap dengan resit belian sebab kalau penerima tak suka boleh pulangkan dan pilih yang lain .

Sikelu said...

Happy belated b'day neeza.. moga terus murah rejeki... dan berbahagia selalu...

MULAN said...

happy belated birthday...!!!

happy, happy & success sokmo2..

Neeza Shahril said...

Kak pb,

semestinya.. :)

***********************************

Syidah,

thanks.. nanti akak visit ye.. :)

***********************************

KM,

alasan nak makan luar je tu.. ;)
AMeen...

***********************************

Kak Zany,

serving besar.. tu yang tak habis..
gift tu biasa aje.. tak luxury pun..

***********************************

Kak N.....,

thank you..
nasi tu tak berapa menarik.. sebab steam je kan.. hehee..
hadiah tu tak boleh pakai kat badan..
tapi boleh simpan dalam handbag ;)

Neeza Shahril said...

Kak Ummi,

kalau ajak nanti, tak cukup pulak.. hahaha!!
dalam perut ni lagi secret.. ;)

***********************************

Lieyn,

hadiah biasa aje.. ramai orang dah ada pun.. :)

***********************************

Liza,

sebab orang bagi dia jadi special.. kalau beli sendiri tak best pun kan.. ;)

***********************************

Abg Arif,

to me kan.. certain food yang okay.. tapi better lah dari fast food yang lain tu..

special gift sebab it comes from a special person :)

***********************************

Cikju J,

sape lagi nak belanja kalau bukan dia.. hehehe..

Neeza Shahril said...

Tulip,

kalau akak naik beskal, akaklah wanita pertama disini jalan2 naik beskal.. hehee..

sekali sekala makan situ okayla.. selalu sangat jemu dan mau rabak poket hahaha!!

pandainya tulip ni... :)

***********************************

Fadzila,

memang serik tapi ni kes terpaksa.. anyway, temporary je ni.. :)

jom makannnnn... :)

***********************************

Noniey,

tak yah tunjuk.. boleh teka kot.. ;)

***********************************

Kak Elle,

sape lagi kalau bukan encik yang bayar dinner tu ;)

secret gift tu kan.. boleh agak rasanya.. :)

***********************************

Adry,

thanks... dia makan Sizzling Combo apa entah.. tak ingat nama ;)

Neeza Shahril said...

***********************************

Kak Rina,

thanks... :)

ooo gitu ke? tapi orang melayu, kalau tak suka pun mesti kata sukaaaaaaa.... sebab tak nak kecik kan hati kan.. ;)

***********************************

Zul,

thank you... :)

Ameen.....

***********************************

Mulan,

time kasih...
Ameen...

Kujie said...

tumpang hepi dgn neeza....

Neeza Shahril said...

Kak Jie,

thank you.. :)

Chekgu BaniHassim said...

lorr...xabis ke kak??
rugi laa...
bak kat saye sket...

maklang said...

bestnya ..maklang tertinggal N3 nih...


Happy belated birthday!

Neeza Shahril said...

Cekgu B,

kalau cekgu dekat, lama dah akak hantar.. ;)

***********************************

Maklang,

thanks maklang :)