Tuesday, April 8, 2008

Is this reliable?

Am I 65% addicted to blogging? I thought the percentage should be more hehehhh.. Perhaps I'm not that addicted. But 65% is quite high I supposed. I didn't plan to publish this result at first. Since my previous entry was quite a while, I have to put up something new coz' new means fresh to me :) Here it is. hehehe..


65%How Addicted to Blogging Are You?


Also, I need to check on my kids homework. Otherwise, they would continue watching tv and doing something ridiculous like forcing little Shahmey to drink plain water in a bottle (Shahmey breastfeeds by the way). Now, Shahmey is crying out loud. Gotta go..

Cheers!!


20 sugar & spice:

Jie said...

kakjie pun rasanya addicted gak ni..:p

Neeza Shahril said...

Kak Jie,

kena test percentage tu kak jie hehehe..

manje said...

salam ...

manje pon same kak... :)

Ummu Layth said...

hahaha. me thinks me already know me am addicted. tak yah buat test pun sudah tahu =p

pB said...

salam ...


kak pB raso , kalau kak pB buak test ni , mesti 100% addicted.
Sebabnyo , dalae dok tok sega pun , masih buleh update blog.

G mano mano pun , mesti ambik gamba sebab dalae hati dok kato nanti buleh boh dalae blog

sakit sakit

silversarina said...

Akak ni kira tak masuk pusat pemulihan je.... teruk ketagih nya.. ubat senang je.. duduk congok depan pc.. layan blogs.... my darah daging ... hihi.

pakpayne said...

hehehe....:-) tinggi gak markah tu...dah kira grade B+ tu jika exams di sekolah. Syabas!!!

Kalu ambik test lagi mungkin naik lagi...sbb, dalam dok jaga anak dan memasak di dapur pun mungkin teringatkan blog....

bak kata PB.....ambik gambar2 pun dgn harapan boleh masuk kat blog hehehe

pakpayne

Neeza Shahril said...

Manje,

sama-sama lah kita pergi jumpa doctor ye manje.. hehehe...

===================================

Aliya,

hehehe... kes ni tak yah masuk pemulihan sebab boleh control hehee..

===================================

Kak pb,

uisshh.. 100% tu kak pb. Keno deghah gi pemulihae ni..

tapi neeza pong ggitu jugok. Kalu ambik gambar jah, che' abe mesti ghoyak "ni tak lain, nak buh dalam blog la ni.." *suko soghae neeza*

takpo.. sakit hok tok susoh oghae...

===================================

Kak Rina,

hehehe.. sama lah kita Kak Rina. tu lah ubat yang paling mujarab. Hilang ketagihan.. :P

===================================

Pakpayne,

wahhh.. B+ ek? tu la pasal.. tak lama lagi naik A. cemerlang dah tu. hehehe..

yuppp.. banyak gambar yang diambil didedikasi untuk blog. selebihnya.. frenster, facebook.. kihkihhh..

Mak Teh said...

Mak teh pun macam kau orang juga. Banyak kali dah kena sound dengan Pak haji. Tapi dia tak suroh stop sebab dia kata blogging kita ni sambil berkhidmat untuk negara. Hehehe!

Nasib baik mak teh dah tak de anak kecil. Kesian kau orang yang sedang layan anak-anak kecil tu mesti depa tarik-tarik kain mak depa kan? I can imagine. Hehehe. Mak teh dah siap janji dah nanti cucu bisan bela...

Neeza Shahril said...

Mak Teh,

tarik2 kain takpe lagi Mak Teh.. dia tarik-tarik mouse. Dia pulak nak jadi blogger gamaknya.. hehehe..

Bagussss.. dah ada perjanjian suruh besan jaga ye. Kalau neeza pun, biar ajelah bagi besan.. Nenek busy hehehe...

-akuni- said...

Buat masa ni saya bukan setakat tak addicted tapi dah banyak kali considering nak stop from blogging...

YuszTieY said...

baco komen semu akak2 kat atas tu gelak sore ore k.ja...
ingatkan ore jer kalu jale sikit ader jer abik gambo...cik abe mesti la saund ..mesti nok buh dlm blog tu...pahtu kalu ore masuk tido lambat dia dah saund dah ko ore...tu nok wak n3 baru tuh...kakakakakaaa
blog puyer pasai...demam buley sihatttttt...hahahahahaaa

Ummi said...

kak neeza, blogging da jd our way of life kot. hehehe. da jd like essential. it's a good way to keep up with each other though even if you are so far away kan?

Cat Cat said...

neeza,
I'm 89% addicted.. Ini sudah kes serious... Ada ubatnya tak..??? Haha.

MAMAMIA said...

Neeza,
Akak ni ikut mood, lately the mood macam kureng..

Kalau mood tengah peak, celik mata habis semua rumah orang nak singgah.....

By the way, akak punye comment on your umrah trip tak keluarlah. Akak cuma nak Neeza bagi tips sikit, kalau nak bawa small kids for Umrah trip macamana. An entry on that???

Fadzila said...

rasanya kuiz ni tpu la sis.....ekekekek

Neeza Shahril said...

Ahni,

kes you ni dah kira selamat. Tak yah masuk pemulihan.
Tapi tak best laaa.. tak yah la stop blogging. kena belum kenal lagi kan.. :)

===================================

Tiey,

Kak Ja ggitu jugok. Haghi demae memae teghok..
tapi nok update blog punyo pasa, keboh demae.. fanatic blog.. hehee

===================================

Ummi,

betul tu. That's how we keep our friendship grows kan.. especially cam akak ni.. tak ramai kawan dan selalu kena dok rumah aje.. huhuhuuuu...

Neeza Shahril said...

Cath,

wow!! 89% is really high tu. Kalau ikut scoring Paypane, Cath dah A++ hehhee... tak yah ubat Cath.. tak membahayakan kesihatan.. hehee

===================================

Mamamia,

neeza pulak sekarang memang asyik ingat blog aje. sebab barui kot blogging. the mood tinggi lagi.. hehe..

comment tu selalu hilang. padahal neeza tak pernah delete mana2 comment. blogger problem tu agaknya.
nanti neeza tulis ya pasal tu. Insyaallah.. tapi it'll be based on neeza punya experience je lah kot.
hopefully, ada orang lain akan contribute nanti...

===================================

Fadzila,

akak pun rasa gitu.. sebab markah akak patutnya lebih tinggi.. hehehee..

pakpayne said...

si pak dan mak menteri pun berblogging...
professor dan peguam juga ada blog...
apa kan pula kita ni...dah memang nama pun mat dan mek blog...hehehe

pakpayne

Neeza Shahril said...

Pakpayne,

hehee.. jadi, tak salah lah kan.
Biarlah kita addicted pun asalkan hati senang hehehe...