Friday, August 15, 2008

Award update



Yuhuu!!! Dapat lagi award creative daripada En. KM yang berada nun di Utaghaaa..

Masuk KM, dah 4 orang bagi award yang sama to me. Kalau 100 orang, kira confirm lah kan. Ni kira tak lah confirm lagi hehehee...


Thanks ye KM... tanak bagi budak kacak yang dah jadi budak comel, award ni ke? *wink*


5 sugar & spice:

Ummi said...

murahnya rezeki neeza dengan award ya.. kalau ditenguk dari komen2 kan neeza ni peramah orangnya dan mudah bergaul.. betul tak?

as said...

disebabkan prestasi semakin memberansangkan dan komited terhadap kerja,as confirmkan awal pada masa lah akak.dengan itu gaji naik 10%..hehe..tak payah tunggu sampai 100 award baru nak confirm :)

Neeza Shahril said...

Kak Ummi,

kalau award tu betul2 besk kan hehee..
peramah? hehee.. itu kata orang kak ummi.. kena kenal dulu baru tau.. ;)

===================================

As,

bestnya As kalau betul dapat naik gaji 10%.
boleh akak shopping skirt banyak2 hehee..

Kebencian_Maharaja said...

Salam K.Neeza,

Kalau 100 org bagi award tu, sure leh masuk by-election Permatang Pauh ekk jd calon hehehe...
Laporan dr Penang, arini ribuan org membanjiri sekitar Permtg Pauh especially Institut Perguruan T. Bainun yg menjadi lokasi pusat penamaan calon.
Pilihanraya kecik bukan saja org Msia ja tgk tp seluruh dunia tgk sistem demokrasi di Malaysia...
Akak pengundi mana?
BUdak comel taknak award sekrg, dia nak adik hehehe....

Neeza Shahril said...

KM,

Salam KM..

tanak akak masuk election Permtang Pauh.. nanti undi divided.. kesian kat pemimpin pilihan akak tu ;) hahaaa.. macam la ada orang nak undi akak yek..

Akak pengundi DUN Kijal. tak ingat la sape menang kat situ.. tapi akak tak undi baru ni.. huhuuuu.. sedihhh..

haaaa.. cepat bagi adik kat budak comel tu :P