Sunday, November 30, 2008

Grrrr!!!!


Itu tandanya Neeza tengah geram. Geram sebab apa yek? Sebabnya... tadi dok godek-godek kononnya nak tukar template. Dah bosan dengan template blue bubble ni. Sampai kepala pun naik berbubble bubble dah.


Template tak bertukar tapi semua link hilang lesap tak tahu pergi mana. Jenuh la nak masukkan semula link. Nak kena check balik satu-satu. Sedihnya... uhuuukk!!!


Kepada kawan-kawan yang masuk sini dan lihat link anda seolah-olah telah tiada, please please bersabar ya. Bukan sengaja di delete kan. Encik bl0gspot ni dah buat hal. Link-link itu akan keudara jua akhirnya...


Sekian dulu. Nak pergi check balik link yang dah lesap ni..

20 sugar & spice:

Pp said...

aha neeza...grrrrrr!!! blogspot memang cenggitu...bila kita tukar template semau customization hilang...

sabarlah menghapdet balek apa yg hilang tu...

pP

Cat Cat said...

Sabar Neeza... Cath dah check... Link ke blog Cath ada... Selamat! Hehe.

ADleez said...

kak neeza...liza prnh kene cam nie...ecely x hlg...cb akak choose basic template dl...pas2 save...insyaallah ade sml link2 tu...

Ummi365 said...

neeza, that's why i dont put link in my blog.. i keep them in my google reader..hehehe

Kak Elle said...

neeza nak tukar u have to save all dulu....takpe ni dah tak sekolah bolih lah duduk lama2 depan pc kan...hehe

silversarina said...

Sabar, sabar tak lari link tu.... kena cari semula satu-satu..hehehe.

arsaili said...

salam...takpe..this is what we call learning process..ehehe

manlaksam said...

Tarik nafasssss ...hembussssss.
Jangan Grrrrrrrrr.

l i e y n said...

mmg cam tu kak neeza...skrg ni mls nak tukar template, tukar background je

Raihah Rosli said...

Sabar kk neeza!

Sy pun prnh terkena cam tu. Masa first time nak tukar template. Huhu...sdih yg amat masa tu!

Lps tu awl2 lg wat back up bile nk tukar.

Skrg ni sy guna background dr TheCutestBlogOnTheBlock. Senang....link tak hilang... :)

aNIe said...

Neeza...tu le sebab akak bila nak tukar template akak copy paste template yang digunakan sebelum tu supaya senang nanti amik link...copy paste balik je...

Takpe...sabar2...buat pelan2...nanti dpt balik

Neeza Shahril said...

Abg Arif,

sekarang ni dah okay.. cumanya tak sure lah ada link yang tak ter masuk ke tak.. :(

***********************************

Cath,

yeay!

***********************************

Liza,

kena save satu2 tu.. letih...

***********************************

Kak Ummi,

neeza suka tengok dia appear kat blog.. ;)

***********************************

Kak Elle,

haah kan.. sib baik la cuti sekolah ;)

***********************************

Kak Rina,

kena type satu2... dugaan betul berblogging ni hehe..

Neeza Shahril said...

Arsaili,

a tedious one! ;)

***********************************

Pak Man,

macam nak beranak je tu :D

***********************************

Lieyn,

akak baru faham apa lieyn cakap :)

***********************************

Raihah,

akak dah guna the link tu.. thanks ye :)

***********************************

Kak Anie,

nak copy paste tu.. sungguh leceh kan..

~akuni~ said...

Tu dah ada dah link nyer... bukan ke guna add gadget punya feature aje kan... senang jer tu Neeza... (muahahah... mesti Neeza lagi geram)

Adry said...

huhu... link saya pun hilang... sabar jer la kak... buat balik perlahan lahan...

Neeza Shahril said...

Akuni,

semalam nak tukar template tapi lepas problem tu langsung malas..
tukar backgorund je.. :)

***********************************

Adry,

ada link tu tapi akak salah type.. nanti akak betul kan..

Tie said...

Ooo...ingat salah masuk blog tadi...

Tak pe laa....

Slow2 je. Kak tie pun rasa mcm nak tukar template,lagi...hi hi...tapi malas lak nak ulang semula kerja2 tu.

Neeza Shahril said...

Kak Tie,

tu la.. tapi ni sebab bosan tahap gaban dahh.. hehee..

zany said...

waaaaaaaaa,,, semua orang dah cat rumah baru, sempena nak tahun baru atau sambut cuaca baru?

Neeza Shahril said...

Kak Zany,

takde sempena apa kak.. saja bosan hehee..