Wednesday, December 3, 2008

Tag paksa.. :P

Someone in KPTM has tagged me. She knows I don't like to be tagged but she did! Nak kena babap dia ni.. jasa tuuu... :)). But, I'll do the tag since the was she has 'forced' me to do the tag me is kinda cute. Lieyn, here's the answer.. :)).


  1. Do you think you're hot ?

    I am cold... especially now with temperature 23 Celcius hahahha!!


  2. Upload your favourite picture of you!





  3. Why do you like that picture?

    I was small, I was young and I was cute then..

    BUT not anymore!!! huhuuuu..


  4. When was the last time you ate pizza ?

    About 2 months back rasanya..


  5. The last song you listen to?

    tak ingat la..


  6. What are you doing right now besides this ?

    Chatting with my lovely sister :)
    Susah sangat nak dapat chat dengan dia. It's either I was busy or she was somewhere else.. seperti memancing di Dorani Resort ke... huhuuuu....


  7. What name would you prefer besides yours?

    Sumaeyah!



People to tag :


1) Shimanoseki

2) Ainaa

3) Qawiem

4) Sophea

5) Coan

6) Shahmey




8. Who is number one ?

Adik yang suka melaram cantik dan hari ni Anniversary ke 9 dia.. Happy Anniversary dik.. :)


9. Number three is having a relationship with?

Nobody.. kecik lagi. Baru nak masuk 4 tahun, esok!


10. Say something about number five?

Anak manja abah!


11. How about number four?

Kakak sulung yang suka menyakat adik-adik :)


12. Who is number two?

Anak ibu yang sabar melayan adiknya tarik rambut dia ;)


13. Finally, number 6 is....

My HERO!!!


Trust me, nobody will do the tag but I don't mind at all!!! heheee...

10 sugar & spice:

Kak Elle said...

read my lips i too don't like to be tagged....mana bolih paksa org membuat nya...

tapi gambar masa kecik cute lah

~akuni~ said...

You are aone hot 'cold lady' you know...

zany said...

pas ni minta upah ye neeza, gerenti takde yang suruh jawab dah, he, he.....pakai dollar US.

Neeza Shahril said...

Kak Elle,

takpe kak elle.. ni kawan2 lama ni.. :))

masa kecik semua orang cute kan..
pssttt... sebab tu neeza letak gambar masa kecik hehee..

***********************************

Akuni,

tapi sekarang ni memang sejuk sangat.. terketar ketar... brrrrr.... ;)

***********************************

Kak Zany,

waaa... kaya tu kalau US dollar kak Zany... hehe..

Raihah Rosli said...

Kak Neeza cute la in that pic...

N still cute till now :)

as said...

Dah tahu nama baby :P

Tie said...

Hi hi..kena tag rupanya...

Kira okey la tu...he he..

Nadia Yuna said...

1. gamba time kecik itu sangat comel. Ade iras coan lah kak =)

2. Nadia cam tergeli hati melihat calon2 yang ditag. heheh. sah2 takyah buat. bijak2 =p

hidayah said...

kak neeza, muka kak neeza dari kecil sampai sekarang sama je... hehe...dah lama dah nak bgtau sebenarnya.. kalau ada gambar beramai2 masa kak neeza kecik, saya mesti boleh spot muka kak neeza.. hehe..

Neeza Shahril said...

Raihah,

semua budak kecik cute kan.. :)

***********************************

As,

heheheeeeee.... ;)

***********************************

Kak Tie,

asam garam berblogging kak.. :)

***********************************

Nadia,

ramai yang cakap cam tu.. :)

sah2 diorang tu takkan jawab tag hehee..

***********************************

Hida,

alamak.. takkan sama kot.. dulu takde wrinkles..
sekarang..... tak sanggup nak cakap.. huhuuuu...