Monday, December 8, 2008

Salam Eid Al Adha


Salam Eid Al Adha to all my Muslim friends out there








Let us all revert to our fitrah

Ameen...


16 sugar & spice:

Nini Marini said...

Salam kak..
Selamat Hari Raya Aidiladha yea..
menarik ayat yang akak tu, let us all revert to our fitrah.
deeply meaningful..

Cat Cat said...

Selamat Hari Raya Haji to you Neeza and your family... Abang jap lagi balik lah ya... :)

mama irfan said...

selamat hari raya utk kak neeza n family yg jauh dimata....

noniey alias said...

salam aidil adha

arsaili said...

salam eid ul adha..hidup ini penuh pengorbanan

Kujie said...

salam aidiladha neeza & family....

Chekgu BaniHassim said...

Makan unta ke raya ni kak??

Raihah Rosli said...

selamat hari raye aidil adha kak neeza sekeluarga :)

sy tggu n3 kak neeza ttg raye aji di saudi. :)

manlaksam said...

Neeza,
Selamat juga untuk Neeza sekeluarga.
Pak Man dah padam dah entri pasal doktor haiwan tu, ada orang marah. Gambar tu dia kata memalukan umat Islam. Terima kasih kerana berkongsi maklumat.
Orang tu siap bagi warning lagi!

Umi Kalthum Ngah said...

Assalamualaikum,

Eid Mubarak! Neeza sekeluarga...

Wasalam..

Kak Elle said...

salam aidil adha neeza...hope sakit rindu tak terok ye?

[S]itie [B]Um [B]Um said...

camat ari raya aji

Abang Long said...

Buat korban tak tahun ini ?

cHeRyNa PiReS said...

selamat hari raya aidiladha kak neeza...thanks sbb visit blog sha walopok sha bz:D

Neeza Shahril said...

Nini,

salam Nini..
ayat tu? semua kita berasal dari 1 fitrah.. bila dah besar aje, masing2 berubah haluan..
semoga kita semua kembali kepada fitrah yang sama tu.. :)

***********************************

Cath,

thanks Cath..
tak sabar nak tunggu dia balik...
rindu... ;)

***********************************

Mama Irfan,

Selamat Hari Raya untuk Pah sekeluarga.. :)

***********************************

Noniey,

salam Aidil Adha.. :)

***********************************

Arsaili,

setiap yang hidup pasti akan diuji kan.. :)

***********************************

Kak Jie,

Salam Aidil Adha utk Kak Jie and family juga..

***********************************

Chekgu,

makan nasi impit cikgu..
lupa nak semelih unta :P

Neeza Shahril said...

Raihah,

Selamat Hari Raya Aidil Adha Raihah..
dah ada pun entry yang tak berapa best tu.. ;)

***********************************

Pak Man,

Selamat Hai Raya Pak Man..
laaa.. delete ke?
nape pulak orang tu warning ya...?

***********************************

Kak Umi,

Eid Mubarak Kak Umi..

***********************************

Kak Elle,

Salam Aidil Adha Kak Elle..
tak teruk sangat sebab hari2 call :D

***********************************

Siti,

Selamat Hari Raya Haji juga.. :)

***********************************

Abang Long,

Mudah-mudahan...

***********************************

Sha,

Selamat Hari Raya Aidil Adha Sha..
takde hal tu.. akak faham :)